Каменское помогает фронту

Об очередной партии помощи ВСУ рассказал лидер профсоюза Металлургов Каметстали, волонтер Олег Нагорный.

«Вчора був дуже напружений день… Дуже коротко про деякі з подій, що можна висвітлювати на загальному просторі…
По-перше, вдалося домовитися з відомими на всю країну бізнесменами, про безкоштовне надання більш ніж двохсот кг водорозчинної фарби для косметичного ремонту приміщень будівлі казарми нашим воякам одного з найбоєздатніших підрозділів ЗСУ!
По-друге, від «Освітяни Кам’янського» – невтомних майстринь 1-го ліцею (СЗШ №36) та чарівної Олена Набієва – особисто передав на передову: кілька оберегів, вироблених дітьми з великою повагою і турботою про наших захисників і смачні солодкі пиріжки у кількості 300 шт., в один з добровольчих підрозділів ЗСУ, що сьогодні боронять нашу неньку Україну на південних рубежах… Ці хлопці воюють на Сході ще з 2014 року!
А ще, впродовж трьох годин ми спроміглися наповнити нашим захисникам у 5-ти літрові пляшки більш ніж 1 тону питної води з артезіанської свердловини та вручну завантажити на військовий автомобіль!
Дякуємо нашим захисникам! Вперед до перемоги!
P.S – Дещо з дуже коштовних цифрових пристроїв, що замовляли наші хлопці з ДМК, вже придбані на зібрані кошти серед членів профспілки «Металургів»… Незабаром, для передової передамо особисто в руки! Кому саме і що саме, розкажу трохи пізніше…», – пишет Нагорный в соцсетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *