Депутати Кам’янського зберуться на позачергову сесію: які питання розглянуть

14 липня депутати зберуться на 21 позачергову сесію Кам’янської міської ради VII скликання. Відповідне розпорядження підписав міський голова Андрій Білоусов.

На засіданні розглянуть 13 питань. Це:

– інформація про діяльність Кам’янської окружної прокуратури під час дії військового стану в Україні та протягом 5 місяців 2022 року.

– зміни до бюджету Кам’янської міської територіальної громади на 2022 рік.

– Про внесення змін до рішення «Про ставки земельного податку, розмір орендної плати за землю, пільги щодо сплати земельного податку на території міста».

– Земельні питання.

– Про внесення змін до рішення «Про оренду майна, що належить до комунальної власності територіального товариства м.Кам’янського».

– Про звільнення Акціонерного товариства «Дніпровська теплоелектроцентраль» від орендної плати на період воєнного стану.

– Про внесення змін до відомостей Комунального підприємства Кам’янської міської ради «Центральні тепломережі».

– Про надання дозволу на списання комунального майна.

– Внесення змін до Програми децентралізації системи теплопостачання правобережної частини Кам’янської міської територіальної громади.

– Про внесення змін до рішення «Про затвердження Програми фінансової підтримки приватних підприємств-перевізників Кам’янської міської територіальної громади на період воєнного стану в Україні».

Також депутати розглянуть зміни до Програми здоров’я населення та Програми підвищення боєздатності військкомату та військових частин. Також розглянуть питання про постійні депутатські комісії.

Засідання відбудеться о 9:00 у сесійній залі міської ради (площа Петра Калнишевського, 2).

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *