Монокуляры для фронтовиков Каменского

Об очередной партии помощи бойцам ВСУ из Каменского рассказал глава профсоюза Металлургов Каметстали, волонтер Олег Нагорный.

«Вчергове вдалося зібрати достатньо коштів на потреби наших хлопців з ЗСУ. Цього разу для працівників «прокатки» та аглофабрики містоутримуючого металургійного комбінату Кам’янського (Дніпропетровська область), які є членами профспілки «Металургів», закуплені цифрові монокуляри нічного бачення Konus Konuspy-14.
Воїни-прокатники з ДМК зараз знаходяться в тилу на відновленні, після поранення. Найближчого часу вони повернуться на передову, куди й доставлять чотири з п’яти монокуляри. Два з них закуплені завдяки волонтерському внеску членкині нашої профспілки Галина Гирниченко, ще два – за особисті кошти колег-металургів та небайдужих кам’янчан.
На п’ятий монокуляр для нашого бійця з агломераційного цеху гроші назбирали члени групи «Найактивніші», яку очолює працівниця металургійного підприємства і членкиня профспілки Светлана Дьяченко. Такий необхідний цифровий прилад незабаром буде доставлено волонтерами в інше місце фронту, де ДМК-івці зі зброєю в руках боронять Україну в лавах ЗСУ на передовій.
Нажаль війна триває, а це означає, що «заказів» від наших вояків не поменшує. Тому збір коштів продовжується…
Для бажаючих допомогти – мої волонтерські картки:
Карта ПУМБ:
4314 1402 0444 0207
Карта ПРИВАТБАНК:
5363 5426 0275 0219
Разом ми – СИЛА!
Все буде Україна!», – пишет Нагорный в соцсетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *