ГО «Фонд розвитку Кам’янського» активно займається волонтерською діяльністю

13 липня організація отримала черговий транш гуманітарної допомоги від благодійного фонду ADRA, що співпрацює із Всесвітньою продовольчою програмою ООН (World food programme).

Це 1024 продуктових набори, у складі яких – консерви, олія, макаронні вироби та крупи. Вантаж призначений для внутрішньо переміщених осіб та їх родин, що наразі проживають у Кам’янському, а також для родин, де виховуються діти з інвалідністю.
Видача гуманітарної роботи розпочнеться 14 липня 2022 року за адресою: вул. Курська, 35 (адмінбудівля Центрального парку).

Пункт видачі працюватиме з понеділка по п’ятницю за  графіком: 10:00 – 16:00 (обідня перерва з 12:30 до 13:30).

Для отримання продуктового набору необхідно мати із собою паспорт та довідку внутрішньо переміщеної особи. Родинам, що виховують дітей з інвалідністю – свідоцтво про народження та документи, що посвідчують інвалідність дитини.

«Фонд розвитку Кам’янського» висловлює вдячність міському голові Андрію Білоусову, очільнику міської екологічної комісії Олександру Лукашову та депутату міськради Наталії Шкуренко за сприяння в залучені та транспортуванні гуманітарного вантажу.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 098 899-15-05.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *