У Кам’янському пройшла сесія міськради

14 липня відбулося засідання 21-ї позачергової сесії Кам’янської міської ради. До порядку денного увійшли 13 питань,що мають важливе значення для життєдіяльності міста в умовах воєнного стану.
Депутати Міської ради заслухали інформацію про результати діяльності Кам’янської окружної прокуратури під час дії воєнного стану в Україні та упродовж 5 місяців 2022 року.
Міська рада прийняла рішення про про зміни в програму підвищення боєздатності та функціонування Кам’янського районного територіального центру комплектування військових частин з метою підвищення забезпечення рівня обороноздатності Кам’янської міської громади,також радою внесені зміни в програму підтримки приватних підприємств громади для того щоби зберегти існуючі тарифи для перевезення громадян в громадському транспорті в умовах підвищення цін на пальне.
Серед інших проєктів рішень, які були ухвалені на засіданні, не менш важливі для територіальної громади питання. Зокрема, зміни до бюджету, підготовка міста до нового опалювального сезону та організація роботи відповідних комунальних підприємств в складних умовах воєнного часу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *