Jerry Heil та Alyona Alyona запустили волонтерське шоу “Орел і Решка” на “бомжах”

Українські співачки Jerry Heil та Alyona Alyona після подорожей Європою зрозуміли, що у них вийшло популярне тревел-шоу “Орел та Решка”.

Про це вони розповіли у сторіс соціальної мережі instagram.

Як відомо, зірки зараз багато подорожують Європою з благодійними концертами та проєктами, мета яких розповісти правду про Україну, її культура, історію, традицію. Не так давно вони разом з німецькою співачкою Ella створили унікальну колаборацію та записали трек KUPALA.

А нещодавно дівчата підмітили, що вони вже досить давно подорожують Європою кілька місяців й активно спілкуються зі своїми шанувальниками в соціальних мережах. Дівчата показують Європу з різних сторін, кожна по-своєму. Тож вони прийшли до висновку, що у них вийшло волонтерське шоу “Орел та Решка”.

Як розповіли дівчата, їх шоу відрізняється тим, що немає ведучого з “золотою” картою, дівчата підмітили, що обидві на “бомжах”.

Відер вони підписали так:

“У нас волонтерський “Орел і Решка” виходить вже. Тільки на бомжах обидві ведучі. І челендж прожити на 100 євро чотири місяці. І пляшки з грошима ми не ховаємо, а здаємо”

Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories

Jerry Heil та Alyona Alyona, скриншот: Instagram Stories

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *