Понад тисяча родин переселенців та кам’янчан отримають гуманітарні продуктові набори

«ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» отримав черговий транш гуманітарної допомоги від благодійного фонду ADRA, який співпрацює із Всесвітньою продовольчою програмою ООН, повідомляє прес-служба ФРК.
У середу, 13 липня на склад Фонду відвантажили 1024 продуктові набори.  У кожному – крупи, макаронні вироби, олія та консерви.Допомогу отримають родини переселенців, які наразі проживають в Кам’янському. А також сім’ї містян, що виховують дітей з інвалідністю.
«Продовжуємо системну співпрацю з нашими колегами. І цей процес дає результати. Цього разу понад тисяча родин отримають допомогу. Вдячні нашим партнерам з фонду ADRAза нарощування об’ємів гуманітарних вантажів. У Кам’янському знайшли прихисток понад 14 тисяч переселенців з регіонів, де тривають бойові дії. Також маємо можливість підтримувати родини наших містян, що опиняються у скруті», – зазначив керівник «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максим Чехута.
Він також подякував міському голові Андрію Білоусову, очільнику міської екологічної комісії Олександру Лукашову та депутату міськради Наталії Шкуренко за сприяння у вирішенні логістичних питань.
З 14 липня Фонд розпочав видачу гуманітарних продуктових наборів. Точка роздачі знаходиться за адресою: вул. Курська, 35 (адміністративна будівля Центрального парку). Графік роботи – з понеділка по п’ятницю, 10:00-16:00 (перерва з 12:30 до 13:30).
Для отримання продуктового набор необхідно мати з собою:
– паспорт та довідку внутрішньо переміщеної особи.
– для родин, які виховують дітей з інвалідністю – свідоцтво про народження та документи, що підтверджують інвалідність дитини.
Місцеві підприємці МиколаКучук та Павло Герасименко проявили небайдужість та безкоштовно встановили 500-літрову ємність з питною водою для громадян, що приходять отримувати допомогу. Адже черги та спека – несумісні.
Довідково. «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.
Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.
Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.
Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

UA653223130000026008000050770
ЄДРПОУ 43107823

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”
Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *