Привітання із Днем металурга

Дорогі металурги! Шановні ветерани! Вітаю вас з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Цей день завжди відзначається по-особливому, адже професія металурга, така як доменщик, ливарник, прокатник, сталевар та багато інших, демонструє, що в металургійному виробництві працюють сильні духом, надійні та впевнені в собі люди.

З давніх давен відомо, що не дивлячись на те, що металургійна галузь щорічно розвивається, вдосконалюється та модернізується, професія металурга не є простою. Додає складнощів у роботі і війна, яку розв’язав наш східний сусід. Але завдяки своєму стійкому характеру металурги ніколи не боялися труднощів. Вони завжди гідно та чесно виконували свою роботу – плавили метал і в мирний час, і в період війни. А коли було потрібно, брали зброю і боронили кордони своєї країни. Це робили наші діди, ця ж доля спіткала і нас.

Тим не менш, не дивлячись на всі негаразди, які спіткали Україну, від імені багатотисячного колективу профспілки «Металургів», в день нашого з вами професійного свята сердечно дякую за сумлінну, самовіддану працю та вірність улюбленій справі. Щиро бажаю металургам і ветеранам нашого металургійного підприємства міцного здоров’я, сімейного благополуччя, нових професійних успіхів та, ясна річ, миру!

Нехай рідний завод та незалежність України процвітають. Нехай в будинках металурга та жителів країни завжди жевріє надія, не згасає віра і б’є ключем любов. Стабільності всім нам та процвітання, переможного миру та козацької сили, добра та світла у ваших великих серцях!

Зі святом!

Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів»

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *