Російські окупанти мають хитрий і підступний план щодо Кам’янського

Якщо пам’ятаєте, минулого тижня карти Таро передбачили, що тиждень у Кам’янському буде спокійним та стабільним. І хоча російські окупанти мають інтерес до нашого міста, ситуація під контролем. А ще росіяни за щось сильно розлютилися на наше місто і збираються мстити. Мабуть, обстрілами. На щастя, минулий тиждень у Кам’янському виявився спокійним, на відміну від Дніпра, Нікополя та інших районів області. Хіба повітряні тривоги часто лунали і далекі вибухи були чутні.

А що пророкують карти Таро при свічках цього тижня?

За словами ворожки, прильотів у Кам’янське не планується, жертв серед мирного населення не буде. Завдяки пильності наших захисників, які точково виявляють дислокацію супротивника.

У російських окупантів, за словами ворожки, є нестабільні позиції на найближчих рубежах. А ще у них якісь протиріччя та конфлікти один з одним, начебто гроші поділити не можуть.

А ще, за словами ворожки, карти показують якусь зраду людей, яким довіряли. Чим це загрожує місту, вона не уточнила. Але сказала, що зрадника обов’язково наздожене відплата.

А ось іншій ворожці, Анастасії, карти показали багато вогню, що її стривожило. За її словами, у рашистів є якийсь хитрий і підступний план щодо Каменського (можливо, та сама помста, про яку вона попереджала тиждень тому). Тому небезпека цілком реальна, можливі обстріли та потрапляння в якийсь цивільний об’єкт. За її словами, ймовірність того, що буде приліт – 50/70. І порадила всім берегти себе.

А ще за словами Анастасії, моральний дух наших захисників дуже високий.

У Дніпрі, за словами ворожки, наші військові готові захищати місто. Імовірність агресії велика, хоч карти прямих прильотів у Дніпро не показують. Натомість у бік росіян очікується якийсь приліт із нашого боку. І вони будуть мати втрати.

Ще, за словами ворожки, до Дніпра має приїхати якась високопоставлена ​​жінка. І маємо вирахувати чергових калаборантів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *