Джей Ло та Бен Афлек таємно одружилися

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек таємно одружилися, втікши від усіх до Лас-Вегаса через три місяці після заручин.

Інформацію про весілля співачка підтвердила в інформаційному бюлетені, розміщеному на веб-сайті OnTheJLo.com. А в Instagram розмістила фото, зроблене в ліжку, Дженніфер щаслива і усміхається, а на її пальці виблискує обручка.

“Ми зробили це. Любов прекрасна. Любов добра. І виявляється, любов терпляча. Двадцять років терпіння”, – написала Лопес у своєму пості.

Інформаційний бюлетень був підписаний “Mrs. Дженніфер Лінн Аффлек” і включав відверті селфі молодят та відео про те, як пара готується до свого особливого дня, зокрема і фотографії Джей Ло у її весільній сукні.

Дженіфер Лопес / Фото: Instagram Дженніфер Лопес

Церемонія відбулася в Little White Wedding Chape — це маленька біла весільна каплиця в Лас-Вегасі, штат Невада, де відбулося безліч весіль знаменитостей, яка була заснована 1951 року.

Фото розмістило видання Daily Mail. На них видно, що Аффлек був одягнений у білий смокінг, білу сорочку, чорні штани та краватку-метелика чорного кольору. А Дженніфер у білу сукню з відвертим декольте, довгими рукавами та у фату. У співачки було розпущене волосся, на шиї виблискувала підвіска з кулоном, а у вухах – сережки. Артистка розпустила волосся та зробила натуральний макіяж.

Також співачка мала і другу весільну сукню, скромнішу із закритим декольте.

“Саме те, що ми хотіли. Минулої ночі ми прилетіли до Вегаса, стояли в черзі за ліцензією з чотирма іншими парами, здійснюючи таку саму подорож до весільної столиці світу. Позаду нас двоє чоловіків трималися за руки і трималися одне за одного. Перед нами молода пара, яка здійснила тригодинну поїздку з Вікторвілля на другий день народження своєї дочки — усі ми бажали одного й того ж — щоб світ визнав нас партнерами і заявити про свою любов до світу через стародавній та майже універсальний символ шлюбу.

Ми ледве встигли дістатися маленької білої весільної каплиці до півночі. Вони затрималися на кілька хвилин, дозволивши нам сфотографуватися в рожевому кабріолеті Cadillac, яким, очевидно, колись користувався сам король Елвіс. Отже, з найкращими свідками, яких тільки можна собі уявити, сукнею зі старого фільму та курткою з шафи Бена, ми прочитали наші власні клятви у маленькій каплиці та подарували одне одному обручки, які будемо носити до кінця наших днів. Це було найкраще весілля, яке ми могли собі уявити. Те, про який ми мріяли дуже давно, і яке стало реальністю в очах штату, Лас-Вегаса, рожевого кабріолету та одне одного.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек / Фото: Associated Press

Коли кохання справжнє, єдине, що має значення у шлюбі, — це ми в одне одного і обіцянка, яку ми даємо, любити, дбати, розуміти, бути терплячими, люблячими та добрими одне до одного. У нас це було. І багато іншого. Найкраща ніч у нашому житті. Спасибі каплиці Little White Wedding за те, що дозволили мені переодягнутися в кімнаті відпочинку, поки Бен перевдягався в чоловічому туалеті”, — співачка поділилася подробицями свого особливого дня і підписала його своїм новим прізвищем місіс Дженніфер Лінн Аффлек.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *