Під Дніпром затримали чоловіка, підозрюваного у подвійному вбивстві

У Новомосковському районі поліцейські затримали 26-річного чоловіка причетного до двох убивств.
Як встановили правоохоронці, протягом тижня зловмисник вбив 24-річну дівчину та 44-річного чоловіка.
Повідомлення про зникнення безвісти двох громадян надійшло до відділення поліції № 1 (Магдалинівка) Новомосковського РВП 30 червня. Заявниця повідомила, що втратила зв’язок із двоюрідним братом та племінницею. Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили, що до зникнення громадян причетний 26-річний родич.
Як з’ясувалося, 31 травня злодій перебував у будинку 44-річного тестя. Під час спілкування між ними відбувся конфлікт, в ході якого зять декілька разів ударив потерпілого сокирою по голові. Від отриманих травм останній помер. Аби приховати злочин чоловік викопав яму у погрібнику на території домоволодіння. Після чого поклав туди тіло, закопав його та забетонував.
Також, в ході проведення слідства поліцейські встановили причетність чоловіка до скоєння іншого злочину – вбивства 24-річної дівчини. 26 травня під час сварки зловмисник задушив потерпілу. Тіло жінки він сховав на території будинку де мешкала потерпіла.
17 липня працівники кримінальної поліції затримали чоловіка в порядку ст.208 КПК України.
На теперішній час вирішується питання про пред’явлення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У відповідності до санкції статті максимальне покарання за скоєння злочину до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *