Гороскоп на 19 липня 2022 року

Овен (21.03 – 20.04)

Енергії, якою зірки забезпечать вас у ці дні, має вистачити надовго, тому витрачати її потрібно вкрай ощадливо, інакше половина справ залишаться незавершеними.

Телець (21.04 – 21.05)

Не варто прислухатися до порад свого оточення, особливо якщо ви не цікавилися їхньою думкою щодо важливого для вас питання: у цей час жити своїм розумом важливо, як ніколи до того.

Близнята (22.05 – 21.06)

В ці дні зірки закликають вас бути максимально чесними з людьми навколо: бажання схитрувати і прибрехати буде великим, але поступившись йому, ви згодом можете потрапити в незручну ситуацію.

Рак (22.06 – 22.07)

У будь-якій ситуації необхідно опанувати себе: емоції – особливо негативні – можуть зробити вас “донорами” енергії, якої так потребують токсичні люди – не давайте їм “підживлюватися” від вас.

Лев (23.07 – 21.08)

Навіть якщо рідні та близькі люди не проситимуть вас приділити їм увагу, подбайте про них, інакше згодом ви можете пошкодувати, що не зробили цього.

Діва (22.08 – 23.09)

Намагайтеся не стати об’єктом маніпуляції інших людей: велика ймовірність того, що вони, відкривши вам якусь таємницю – якої, можливо, не існує в реальності, – змусять вас вчиняти їм на догоду.

Терези (24.09 – 23.10)

Важливо не помилитися, обираючи мету – як професійну, так і особисту: буде прикро, витративши чимало часу та зусиль, натомість отримати зовсім не те, що потрібно.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Жодної хвилини не сумнівайтеся, отримавши прохання про допомогу від людини, яка завідомо слабша від вас: таким чином ви зробите добру справу не лише їй, а й собі.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Йдучи до поставленої мети, необхідно максимально абстрагуватися від дрібниць, які заважатимуть зосередитися на роботі – перш за все, йдеться про побутові турботи і порожні розмови.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Працюючи над важливим професійним проєктом, не зупиняйтеся на досягнутому, навіть якщо вам здаватиметься, що ви виклалися на всі сто відсотків — зробіть останній ривок.

Водолій (21.01 – 18.02)

Успіх супроводжуватиме вас у всіх сферах життя – як професійного, так і особистого: важливо не позіхати і не втратити вдалий шанс – повторитися щасливий збіг обставин може нескоро.

Риби (19.02 – 20.03)

Близькій людині може не сподобатися занадто незалежний склад вашого розуму, який ви несвідомо йому продемонструєте: можливо, йому хочеться, щоб ви, як і раніше, погоджувалися з кожним його словом.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *