Топ-менеджер Ахметова побував на Каметсталі

Про це повідомляє прес-центр підприємства.

«Традиційно з нагоди Дня металурга та гірника найкращі працівники компанії нагороджуються Золотою зіркою Метінвесту. За вісім років корпоративну відзнаку отримали майже 200 співробітників. Золота зірка Метінвесту – це визнання високого професіоналізму, сумлінної праці та особливих заслуг фахівців, їх високої залученості до ключових процесів компанії. Її вручають за значні особисті досягнення, які допомогли підприємствам стати більш ефективними.
Сьогодні генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков відвідав Каметсталь і особисто вручив найвищу нагороду компанії новим «золотозіркам».
Серед нагороджених цьогоріч – співробітники Каметсталь, а також колеги з Азовсталь, ММКІ, АКХЗ, які сьогодні продовжують свою кар’єру на металургійному комбінаті Кам’янського. Для кожного з них Юрій Олександрович знайшов теплі слова під час вручення високої нагороди, яка проходила безпосередньо на робочих місцях наших героїв. З кожним із них ми обов’язково познайомимо вас незабаром.
«Дуже приємно сьогодні перебувати на працюючому комбінаті. Я впевнений, що у наших людей буде прекрасне майбутнє, нові успіхи, яких ми разом обов’язково досягнемо в компанії», – підкреслив генеральний директор Групи Метінвест», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *