У Дніпрі вандали псують зони відпочинку

У Дніпрі працівники департаменту парків та рекреації змушені постійно боротися із вандалізмом у зелених зонах. Чи не щотижня ламають гойдалки та розмальовують непристойними символами лави у сквері Клочка – оновлене місце відпочинку в одному зі спальних районів, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Останній акт вандалізму стався нещодавно. Співробітники КП “Парк культури та відпочинку “Придніпровський”” помітили розмальовані бетонні опори нових рядів. Нам довелося витратити два дні на спробу відтерти це неподобство. Намагалися і спеціальними щітками прибрати написи, але фарба дуже в’їлася. Тому вирішили обережно зафарбувати дані написи», – зазначив начальник відділу утримання КП «Парк культури та відпочинку Придніпровський» Дніпровської міськради Роман Мироненко.


Як тільки рука піднімається псувати таку красу. Немає слів!
Щодо збитків, то за рік місто витрачає близько мільйона гривень, щоб усунути прояви вандалізму в парках та скверах по всьому Дніпру.

Нагадаємо, за вандалізм передбачено покарання за статтею 194 Кримінального кодексу України. Можна позбутися штрафу в 1 000 грн або виховними роботами до 240 годин, а можна і потрапити за ґрати на 3 роки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *