Співробітниця кам’янської поліції допомагає армії малосольними огірками

Про це повідомили у Кам’янському РУП.

«Працівниця сектору кадрового забезпечення Кам`янського РУП Людмила Коренюк від щирого серця допомагає українським військовим
Разом з іншими мешканками територіальної громади вона приготувала свою фірмову справу для наших захисників – малосольні огірки.
Свій вільний час Людмила Коренюк, оператор комп’ютерного набору сектору кадрового забезпечення Кам`янського РУП, присвятила нашим військовим, та приготувала домашні заготовки. Разом зі своєю 15-річною донькою Ганною вона долучилася до команди жінок з Аулівської територіальної громади, які заготовляють тушонку, випікають печиво та консервують овочі для наших військових. Її донька впевнена, що такі літні канікули є кориснішими та більш доречними у цей час. Цими вихідними жінки насолили для наших захисників 45 ємкостей огірків. Готові вироби господині через волонтерів передадуть нашим бійцям на передову.
Дякуємо Людмилі Коренюк та всім жінкам територіальної громади, які долучились до доброї справи. Завдяки вам наші захисники відчуватимуть підтримку українських жінок та теплоту серця кожної господині.
Допомагайте одне одному, підтримуйте одне одного! Разом – переможемо!», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *