У Дніпрі на вокзалі у чоловіка зупинилося серце

У Дніпрі медики повернули до життя чоловіка, у якого після поїздки електричкою зупинилося серце.

Про це повідомляє “Дніпро Оперативний”.

Дорогою з П’ятихаток до Дніпра пасажиру поїзда стало погано. Всю дорогу він відчував пекучий біль за грудиною, проте соромився попросити про допомогу.

Прибувши на вокзал, він звернувся до медпункту, де йому надали першу медичну допомогу. На місце також викликали бригаду інтенсивної терапії та реанімації Центральної підстанції Дніпровської станції ЕМД.

45-річний чоловік мав усі ознаки гострого інфаркту міокарда. Лікарі почали надавати екстрену медичну допомогу згідно з протоколами, проте раптово пацієнт знепритомнів. Незабаром у нього діагностували клінічну смерть. На щастя, завдяки оперативно проведеній серцево-легеневій реанімації його вдалося врятувати.

“Негайно розгорнули все необхідне обладнання для проведення серцево-легеневої реанімації: мішок АМБУ, кисень, дефібрилятор, ларингоскоп, медикаменти. Завдяки тому, що медики були поруч, реанімаційні дії тривали недовго, пацієнта врятовано! У приймальному відділенні профільного лікувального закладу хворого привітали із другим днем ​​народження», – розповів Пальчинський.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *