У Кам’янському безкоштовно роздаватимуть дитяче харчування

Півтисячі сімей переселенців та мешканців Кам’янського, які виховують маленьких дітей, зможуть безкоштовно отримати набори дитячого харчування. Про це  повідомляє прес-служба ГО «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО».

Волонтери громадської організації отримали 1000 кг сухої суміші для годування немовлят. Це стало можливим завдяки співпраці з благодійним фондом ADRA. Відтепер 500 сімей мешканців Кам’янського і тимчасово переміщених осіб зможуть безкоштовно отримати «дитячі пакети». Головна умова – мати на вихованні дитину віком до 2 років.

Із собою необхідно мати паспорт та свідоцтво про народження дитини. Першочергово допомогу отримуватимуть:

– родини, що виховують дітей з інвалідністю або один з членів родини має інвалідність;

– тимчасово переміщені особи;

– батьки-одиночки;

– багатодітні родини.

 «З початку війни ми зосередились на підтримці військовослужбовців, переселенців та родин, що опинились у скруті. Вдячний нашим колегам та партнерам за системну співпрацю. Кількісно – це майже 2 тисячі продуктових наборів для нужденних. А також тонна дитячого харчування. Але за кожною цифрою стоять долі людей. Хтось опинився у скруті вдома. А хтось мав лишити свій дім, рятуючись від обстрілів та бомбардувань. Війна не розрізняє ні статі, ні віку», – зазначив очільник «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максим Чехута.

Він також подякував міському голові Андрію Білоусову, ПП «Бджола» та голові екологічної комісії Олександру Лукашову.

Точка видачі працює по буднях з 10:00 до 16:00 за адресою: вул. Курська, 35 в будівлі адміністрації  Центрального парку.

Довідково. «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.

Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.

Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.

Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

 

UA653223130000026008000050770

ЄДРПОУ 43107823

 

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”

 

Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *