Освітяни Донеччини подякували міському голові Кам’янського

Начальник управляння з питань освіти, молоді, спорту та розвитку культури Очеретинської селищної військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області Олена Іваннікова висловила вдячність Кам’янському міському голові Андрію Білоусову за всебічну підтримку та сприяння у проведені урочистої церемонії вручення свідоцтв випускникам 9-11 класів Очеретинської селищної територіальної громади, які наразі мешкають у Кам’янському.

Захід відбувся 7 липня. Близько 50 випускників Донеччини в урочистій атмосфері отримали медалі та свідоцтва, їх вітали батьки  і вчителі. Вихованці  комунального закладу «ЦПР та ДТ» Кам’янської міської ради підготували для гостей святковий концерт. Подячний лист від освітян Донеччини отримала також директор департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради Наталія Рева.

«Ми дуже задоволені тим, як нас приймає Кам’янське. Вдячні міському голові Андрію Білоусову, а також всій творчій і професійній команді освітян. Ми відчуваємо турботу та дбайливе ставлення до всієї нашої громади, яка знайшла прихисток саме у вашому місті. Дякуємо за допомогу та підтримку у цей складний для країни час!» – зазначила Олена Іваннікова.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *