Під Дніпром пограбували пенсіонерку

Поліція затримала підозрюваного у пограбуванні літньої жінки в Павлограді.
Після нападу на 70-річну бабусю злочинець майже два місця переховувався в Київській області, де його затримали правоохоронці.
Злочин стався третього травня у Павлограді. Поліцейські встановили, що грабіжник винаймав кімнату у літньої жінки. Після того, як чоловік відсвяткував свій день народження та повернувся до помешкання, між ним та власницею квартири виникла сварка. Нападник побив жінку та заволодівши її заощадженнями та втік з награбованим з місця злочину. Правоохоронці встановили, що до пограбування причетний 31-річний житель Павлограда, який вже притягувався до кримінальної відповідальності.
За даним фактом слідчим за узгодженням з окружної прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України ( грабіж). Першого червня чоловіка оголошено у державний розшук. Під час досудового розслідування встановлено, що грабіжник переховується на території Київської області. 18 липня поліцейські карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції спільно з колегами з Київської області затримали нападника.
19 липня Павлоградським міськрайонним судом Дніпропетровської області підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *