У Кам’янському стартувала велика гуманітарна акція

У ці хвилини у Центральному парку Кам’янського дуже багатолюдно – зібралося чимало як городян, так і вимушених переселенців.

Сьогодні тут проходить благодійна акція, організована “Фондом Розвитку Кам’янського”, за сприяння міського голови Андрія Білоусова, разом із міжнародною організацією. Так, разом зі всесвітньою організацією ADRA та продовольчою програмою ООН організовано видачу гуманітарної допомоги для пільгових категірою місцевого населення, у тому числі й сім’ям з дітьми. Стартує благодійна програма, яка організована “Фондом Розвитку Кам’янського” разом із міжнародною організацією World Central Kitchen.

Як розповіла віце-мер Кам’янського Світлана Колісниченко, сьогодні планується видати 1600 продуктових наборів для вимушених переселенців, зареєстрованих у Кам’янському. Видача допомоги буде проводитись у 3 етапи. Другий заплановано на післязавтра. Продовольчі набори підготовлені в Іспанії, вага кожного приблизно 14-15 кг.

Наразі переселенці, представники міської влади та “Фонду Розвитку Кам’янського” чекають на прибуття великовантажного автомобіля з гуманітарною допомогою.

мужчина

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *