Гороскоп на 21 липня 2022 року

Овен (21.03 – 20.04)

Розвивайте філософський погляд на речі: навчіться спокійно приймати те, що ви не можете змінити – це подарує вам душевний спокій, якого вам останнім часом так бракує.

Телець (21.04 – 21.05)

Не відмовляйте у допомозі тим, хто вас про неї попросить, тим паче, що йтиметься не про матеріальне сприяння, а про ширу розмову і, можливо, добру пораду, тож ви нічим не ризикуєте.

Близнята (22.05 – 21.06)

Ставши до роботи, намагайтеся зробити так, щоб вас не відволікали через дрібниці: телефонна розмова, без якої цілком можна буде обійтися, може затягнутися і “вкрасти” ваш час.

Рак (22.06 – 22.07)

Сьогодні дуже важко обманювати – щось у душі людини заважає говорити неправду, тож цим варто скористатися, щоб визначити, бреше вам близька людина чи ні – результат буде стовідсотково правдивим.

Лев (23.07 – 21.08)

Інформація, яка сьогодні приходитиме до вас із різних джерел, з часом виявиться на вагу золота, тому важливо сприймати її з максимальною увагою.

Діва (22.08 – 23.09)

Час сприятливий для відновлення справ, які ви деякий час тому відклали до довгої скриньки – сьогодні їх вдасться вирішити легко і швидко та, як то кажуть, “закрити тему” раз і назавжди.

Терези (24.09 – 23.10)

Намагаючись надати допомогу комусь із людей, які вас оточують, не перегніть палицю: ваше бажання зробити добру справу можуть сприйняте, як нав’язливість та втручання в чуже особисте життя.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Сьогодні ви можете дізнатися безліч чужих таємниць – люди самі розкажуть вам про свої радощі та прикрощі: виявіть стосовно них щиру участь і якомога швидше забудьте все, що почули.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Поставивши перед собою професійну мету, намагайтеся спочатку завершити всі проєкти, розпочаті раніше, але досі не завершені, інакше вони гальмуватимуть ваш рух.

Козоріг (22.12 – 20.01)

У пошуках відповіді на важливе для вас запитання головне – поставити його, а відповідь прийде ніби сама собою: наприклад, після того, як ви включите в машині радіо, ви почуєте саме те, що потрібно.

Водолій (21.01 – 18.02)

Не варто довіряти на слово людям, навіть якщо ви давно їх знаєте: можливо, обман буде ненавмисним, та від цього він не перестане ним бути – не поспішайте вважати їхні слова істиною в останній інстанції.

Риби (19.02 – 20.03)

Сьогодні з’явиться велика кількість людей – як знайомих, так і не дуже, які хотітимуть обвести вас навколо пальця: не варто побоюватися шахрайства – вам вдасться вивести шахраїв на чисту воду.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *