У Кам’янському роздали 1600 пакетів гуманітарки та 1600 буханців хліба

У Центральному парку завершився перший етап благодійної акції, організованої Фондом розвитку Кам’янського разом із міжнародною волонтерською організацією World Central Kitchen.
До 17-ї години на територію парку прибула великовантажна машина з гуманітарним вантажем – 1600 продуктовими наборами для вимушених переселенців із зони війни в Україні.

парк 1

Волонтери World Central Kitchen разом із представниками ФРК та міської влади Кам’янського організували видачу пакетів із продуктами, причому до кожного важкого пакету додавалася буханка хліба. Роздача пройшла швидко, ні безладної черги, ні, тим більше, жодних конфліктних ситуацій не було завдяки чіткій організації цієї акції.

парк 2

– Ми дякуємо нашим закордонним партнерам за допомогу народу України. І, звісно, ​​велика подяка за сприяння у налагодженні співпраці з міжнародними організаціями та проведенні подібних благодійних акцій меру Кам’янського Андрію Білоусову та політичній партії «Бджола», – зазначив керівник Фонду розвитку Кам’янського Максим Чехута.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *