Повалені дерева, стовпи та інші наслідки нічної негоди у Дніпрі

Ввечері 20 липня Дніпро різко накрили шквальний вітер з дощем. Як наслідок, багато повалених дерев, рекламних вивісок і навіть стовпів.

Про це повідомляє сайт 056.

Негода почалася з сильного вітру, після якого пішла злива, яка не припинялась близко години. Цього не виримали деяки стовпи, гілки та дерева. Вони попадали на проїжджі частини та стоянки.

Зокрема, на Червоному камені вітром повалило дерева прямо на запарковані поряд машини. А на вулиці Коробова одне велике дерево придавило одразу кілька автомобілів, які стояли біля під’їзду. На Орловській обвалило гілки, обірвало дроти, і в результаті спалахнув трансформатор. На Передовій вітром знесло рекламну вивіску АТБ.

Власникам пошкоджених автівок та комунальним службам довелось усувати наслідки нічного шторму.

“Вночі, внаслідок ускладнення погодних умов, під час шквального вітру, надзвичайники обласного центру залучалися до розпилювання і прибирання повалених дерев.

О 22:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пушкіна Центрального району міста дерево впало на електродроти міського електротранспорту. 

Рятувальники розпиляли та прибрали аварійне дерево.

О 22:17 надійшло повідомлення про те, що аварійне дерево, що впало перегодило провулок Штабний Соборного району міста. Його було розпиляно та прибрано на узбіччя дороги дерево, довжиною 3,5 м. 

У Амур-Нижньодніпровському районі сталося два випадки падіння дерев:

О 22:50 надзвичайники вирушили на вулицю Котляревського, де дерево впало на припарковані біля будинку автомобілі. 

За допомогою бензопили було розпиляно та прибрано дерево, що впало на два легкових автомобіля.

О 00:44 надійшла інформація про аварійну гілку, що впала на газопровідну трубу на вулиці Бердянська, територія приватного житлового сектору. Рятувальники розпиляли та прибрали аварійну гілку. 

До робіт залучалося 14 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки”, – звітували в пресслужбі Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *