У Дніпрі чоловік викинув собаку з балкона

Сьогодні вночі спецлінії 102 надійшло повідомлення від мешканців одного з будинків на вулиці Волинській про те, що з 5-го поверху будинку їхній сусід скинув собаку породи хаскі.
Про це повідомили у патрульній поліції Дніпропетровської області.
Патрульні прибули на місце події. Інформація підтвердилася. Біля будинку поліцейські виявили загиблого пса. Очевидці вказали охоронцям порядку, в якій квартирі проживає ймовірний зловмисник.
У цей час до помешкання підійшов чоловік, що назвався сином господаря квартири. Він відчинив патрульним двері. Всередині охоронці порядку виявили двох громадян — господаря та його товариша. Обидва чоловіки перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння. Один із них поводився зухвало, почав штовхати патрульних. Його затримали із застосуванням фізичної сили та кайданок. Інший перебував в неадекватному стані через кількість спожитого алкоголю. Чоловікові викликали швидку. Лікарі надали йому медичну допомогу.
Також на місце події прибула власниця загиблого собаки. 19-річна дівчина пояснила, що на деякий час залишила чотиралапого батькові свого товариша, аби той пригледів за ним. Дівчина висловила бажання писати заяву щодо цієї події. На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили обох чоловіків до відділку поліції.
Громадянам загрожує відповідальність за ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) ККУ. З ними працює слідчий.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *