Шановні кам’янчани, передплатники газети “Любимый город ДЗ”

З початку березня цього року, на жаль, не виходить друкована версія газети «Любимый город ДЗ». Зрозуміло, що причиною невиходу є російська агресія в Україні. І все ж ми вирішили по пунктах пояснити, чому друкувати і привозити вам газету зараз неможливо.
По-перше, зараз, у воєнний час, обмежений випуск газет, і це зрозуміло – нині будь-яка необережно розміщена інформація, стаття чи фотографія можуть мимоволі надати допомогу армії агресора.
По-друге, газета друкується у Запоріжжі, яке, як відомо, нині є прифронтовим містом. Через це друкарня працює за скороченим графіком і постійно перебуває під загрозою ворожого обстрілу, а вивезення газети із Запоріжжя до Кам’янського є небезпечним заходом з тієї ж причини – загроза «прильотів».
По-третє, є ще й фінансовий бік справи. На сьогодні значно подорожчав газетний папір, послуги друкарні, транспортні послуги. Ті гроші, які ви внесли нам за передплату на 2022 рік, становлять не більше 10% від суми, яка зараз потрібна для повноцінного видання газети. Крім того, Держказначейство України регулярно блокує платежі з місцевого бюджету, що унеможливлює своєчасний розрахунок з друкарнею та транспортною компанією, яка доставляє газету «Любимый город ДЗ» до Кам’янського. А у борг ці структури працювати не можуть.
І все ж, незважаючи на перераховане вище, ми з оптимізмом дивимося в майбутнє. Щойно закінчиться війна, випуск газети буде поновлено. Тоді ж, після закінчення війни, буде відшукано і механізм компенсації нашим передплатникам за ті номери «Любимого города ДЗ», який вони не змогли отримати через озвучені вище причини. Якщо війна затягнеться, виплата компенсацій почнеться з грудня нинішнього року. Ми не збираємось привласнювати ваші гроші, ми готові до чесних взаємин із кожним нашим передплатником.
Віримо в Україну та наші ЗСУ!
З повагою редакція газети «Любимый город ДЗ».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *