У лівобережному парку Кам’янського зібралися любителі помалювати

21 липня у лівобережному парку Кам’янського відбувся пленер художників – усі любителі помалювати зібралися на відкритому повітрі, щоб відволіктися від сірих буднів та створити картину на свій смак та колір.

Організатори заходу – ГО «Бджола» спільно з місцевими художницями Анастасією Пустовойтенко, яка веде у міській бібліотеці «Школу акварелі» та Ганною Івашиною, викладачем мистецької школи «Пікассо» у театрі-студії «10 квартал».

Представник ГО «Бджола» Юлія Поливода розповіла, що захід організували для того, щоб гості та жителі нашого міста могли відволіктися та помалювати на свіжому повітрі.

«На захід прийшли всі охочі: і мешканці Кам’янського та переселенці. У цей важкий для всіх час просто необхідно трошки зняти навантаження, розслабитися. Тим паче на природі. Ми намагалися створити комфортні умови для всіх учасників. Дякуємо Паркам Кам’янського, за те, що нас прийняли та забезпечили квитками на атракціони», – розповіла Ю. Поливода.

Малювати можна було аквареллю та сухою пастеллю. Щоб малюнки вийшли якісними, всім, хто прийшов, видавали спеціальний папір, олівці, акварель або суху пастель. Акварельні малюнки виходили ніжнішими і повітрянішими. Пастельні ж – яскравішими та насиченішими.

10-річна Альбіна зупинила свій вибір на створенні малюнка аквареллю. Дівчинка довго вимальовувала гори, воду та небо. Вийшло непогано. Малюнок навіть оцінили художники.

А ось представники ГО «Бджола» захотіли помалювати сухою пастеллю, малювали медуз та метеликів на темному папері. Вийшло дуже барвисто.

Надзвичайно творча атмосфера не залишала байдужими перехожих, учасників ставало дедалі більше. Люди хотіли спробувати свої сили у образотворчому мистецтві, а хтось підтягти свої навички у малюванні.

Після закінчення заходу всі учасники отримали подарунки від ГО «Бджола» та квитки на атракціони.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *