Гороскоп на 22 липня 2022 року

Овен (21.03 – 20.04)

Поставивши перед собою мету – як професійну, так і особисту, необхідно йти до неї, незважаючи на перешкоди, що виникають на шляху, у протилежному разі на успіх можна не сподіватися.

Телець (21.04 – 21.05)

Сьогодні важливо у всьому поступатися близькій людині, свідомо відмовляючись від конфлікту, інакше на поверхню може вийти взаємне невдоволення, яке накопичилося, що не доведе до добра.

Близнята (22.05 – 21.06)

Нові люди, які цього дня можуть з’явитися у вашому оточенні, не такі прості, як видаватиметься на перший погляд – щоб уникнути неприємних сюрпризів, необхідно бути обережними.

Рак (22.06 – 22.07)

Спілкування з людьми з вашого оточення ускладнить взаємне нерозуміння, яке буде зумовлене негативними енергіями дня: щоб не порушити рівновагу у стосунках із близькими, краще не йти на конфлікт.

Лев (23.07 – 21.08)

Велика ймовірність того, що хтось із колег попросить вас підмінити його – зірки наполегливо рекомендують вам не брати на себе чужі обов’язки, ви можете не помітити закладеного в цьому проханні підступу.

Діва (22.08 – 23.09)

Пропозиція нового місця роботи може здатися більш ніж спокусливою, проте від неї краще відмовитися – насправді, все буде не так просто, як видаватиметься на перший погляд.

Терези (24.09 – 23.10)

Небажано втручатися в чужі конфлікти, навіть якщо вам здасться, що одну з його сторін несправедливо кривдять – найімовірніше, ситуація має підводне каміння, що спотворює її сприйняття вами.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Перш ніж підписати якийсь документ, навіть якщо на перший погляд він видасться вам незначним, уважно прочитайте його зміст, інакше можна пропустити щось дуже важливе.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Спілкування з недоброзичливо налаштованими стосовно вас людьми, навіть якщо ви змушені жити або працювати поряд із ними, краще звести до мінімуму – воно загрожує серйозним конфліктом.

Козоріг (22.12 – 20.01)

У цей день важливо дотримуватися помірності у всьому – роботі, емоціях, і навіть харчовому раціоні: будь-яка надмірність може призвести до непередбачуваних і, що важливо, неприємних наслідків.

Водолій (21.01 – 18.02)

Від фінансових операцій – навіть найнезначніших, як-то поповнення телефонного рахунку – сьогодні треба відмовитися: навіть незначна помилка може спричинити втрати.

Риби (19.02 – 20.03)

У тому, що слово не горобець, вам сьогодні доведеться переконатися на власному досвіді, якщо, звісно, ви не покладете собі за правило спочатку думати і лише потім – говорити.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *