Колишній актор театру з Кам’янського приєднався до захисників України

Геннадій Василенко добре відомий театралам Кам’янського. Свого часу на сцені нашого театру, у якому він працював з 2012 до 2017 року, актор зіграв чимало яскравих ролей. Зокрема, за виконання ролі Гамлета у однойменній виставі за п’єсою Вільяма Шекспіра він був нагороджений премією «Кам’янське мистецьке перевесло» в галузі театрального мистецтва та став лауреатом Міжнародного фестивалю «Класика сьогодні» у номінації «Найкраща чоловіча роль». 
Переїхавши до Києва, Геннадій Василенко став багато зніматись в серіалах. Найбільш відомий глядачам за роллю Валєри в серіалі «Дефективи» та роллю лікаря Ігоря Шульги в серіалі «Швидка».
Проте подальшій акторській кар’єрі Геннадія Василенко завадила війна. Зараз він служить в ЗСУ і проходить навчання в тренувальному центрі, про що свідчить допис актора на його сторінці у соцмережах.
«Перші дні повне нерозуміння: що, куди, як? Намагаєшся адаптуватися.. Потроху починаєш втягуватися. Погнало навчання. Інструктори – люті, бувалі вовки: доводять швидко, зрозуміло та по ділу. Інформації багато, не встигаєш засвоювати, тупиш, повторюєш, знову тупиш, та раптом щось виходить: “Красава, давай ще”. І ось ти освоїв лише тисячну частину з потрібного, але приходить розуміння, що немає нічого неможливого, просто потрібно їбо₴ити і все буде…» – написав Геннадій Василенко.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *