У Кам’янському вручали Золоту зірку Ахметова

Про це повідомляє прес-центр “Каметсталі”.

«З нагоди Дня металурга та гірника кращі працівники Каметсталі отримали найвищу корпоративну нагороду компанії – Золоту зірку Метінвесту.
Це справжні фахівці своєї справи, які з натхненням працюють, знаходять кращі рішення в роботі своїх підрозділів. Це люди, сповнені амбіцій та бажання розвиватися самі та вдосконалювати процеси виробництва комбінату.
Генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков відвідав Каметсталь і особисто вручив найвищу нагороду компанії найкращим працівникам. Серед нагороджених цьогоріч також колеги з Азовсталь, ММКІ та АКХЗ.
Новими «золотозірками» стали:
Сергій Мішурін – заступник начальника прокатного цеху
Геннадій Іванов – начальник відділу технологічного управління
Ігор Кльомін – начальник дільниці цеху уловлювання хімічних продуктів коксування
Максим Мамчур – майстер коксового цеху
Роман Рогов – агломератник
Вадим Пономарьов – начальник дільниці УЗТ
Дмитро Єрмолов – начальник цеху водопостачання
«Я впевнений, що у цих професіоналів – прекрасне майбутнє та нові високі трудові успіхи, яких вони досягатимуть в майбутньому разом з Метінвестом. Приклад колег, яких ми нагородили, має надихнути наших співробітників з окупованих ворогом міст не лишати свою справу. Можливо, перенавчатися за іншими професійними напрямками і йти далі кар’єрними сходами компанії. Саме до цього я їх закликаю», – відзначив Юрій Олександрович», – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, група Метінвест контролюється міліардером Рінатом Ахметовим.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *