У Кам’янському на пустирі знайшли російську військову форму

На пустирі, біля сміттєзвалища, на Черемушках знайшли російський військовий кітель. Із російським триколором на рукаві.

Про це стало відомо із соцмереж.

«От так знахідка, на Черемушках хтось викинув абозагубив кітель бруднож…х орків», – написали користувачі соцмереж.

У коментарях читачі припустили, що це, схоже, старий зимовий кітель, початку 2000-х років, і забарвлення застаріле. Хтось, мабуть, перебираючи старі речі в шафі, натрапив на нього і вирішив викинути, а то зберігати таке удома – собі дорожче.
І справді, якби про цю форму дізналися в поліції чи СБУ, господареві довго довелося б пояснювати, звідки він її взяв і з якою метою зберігав. До речі, в новинах неодноразово говорили, що багато російських солдатів одягнені у стару військову форму, скаржилися родичам, що їм нову форму не привозять. Так що цілком може виявитися, що ця форма не така вже й стара…

Більшість коментарів під фото викинутої російської військової форми, нецензурні, і цитувати їх буквально непристойно. Тому доведеться приблизно, близько до тексту. Одні вважають, що цю форму використовували замість туалетного паперу, а потім викинули. Інші – що «це якогось засланого козачка лапсердак». Треті – вважають це знаком того, що вороги вже в Кам’янському і треба їх знищувати. А дехто побачив у знайденій формі поганий знак – мовляв, скоро чекай на ворога. Хоча, якби господар форми сподівався дочекатися російських окупантів, то, швидше за все, не викидав би їхню форму, хай і застарілу. А зберіг би, як знак вірності та відданості.

Місцеві журналісти про всяк випадок поінформували поліцію про цей випадок.

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *