У Дніпрі підлітки бавились біля колій: один з них потрапив під трамвай

У Дніпрі підлітки бавились біля трамвайних колій. Один з них потрапив під колеса вагона. 

У салоні із занять їхали курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Богдан Мігрін та Олексій Бабенко. Коли все трапилось, вони не розгубилися та одразу почали діяти. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу університету.

Хлопці попросили водія відкрити двері та побігли до постраждалого, який втратив свідомість. Одін з курсантів викликав швидку, а інший перевірив пульс. Після цього юнак почав потроху приходити до тями та у стані шоку намагався встати. Його перевели у стабільне бокове положення. З потерпілим постійно говорили та заспокоювали його. Згодом вияснилося, що в нього була закрита черепно-мізкова травма та забій грудної клітини.

Хвилин через 10-15 на місце приїхали медики. Курсанти допомогли покласти постраждалого на ноші та перемістити його у швидку. Вони залишились, щоб доповісти поліцейським про інцидент. У друзів взяли контакти батька хлопчика, щоб дізнатися про його стан. Чоловік зустрівся із курсантами та подякував керівництву закладу за підготовку професіоналів.

Наразі життю та здоров’ю потерпілого нічого не загрожує.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *