У Кам’янському триває благодійна акція

Сьогодні у Кам’янському триває благодійна акція з допомоги малозабезпеченим та вимушеним переселенцям.

Акція проходить у Центральному парку міста. Прямо із приміщення адміністративної будівлі видається гуманітарна допомога для незаможних мешканців Кам’янського. Акція організована Фондом розвитку Кам’янського та міжнародною благодійною організацією ARDA (продовольча програма ООН).

Буквально 30 хвилин тому до парку прибула великовантажна машина із гуманітарною допомогою від міжнародної організації World Central Kitchen. Наразі її оперативно розвантажують і вже організована видача продуктових наборів. Як і минулого разу, сьогодні буде видано 1600 проднаборів вимушеним переселенцям, які зареєстровані у Кам’янському.

У роздачі допомоги беруть участь представники організації World Central Kitchen, а також волонтери Фонду розвитку Кам’янського. Порядок підтримують співробітники поліції та бійці тероборони міста. Акція відбувається організовано, жодних позаштатних ситуацій не виникало.

– Фонд розвитку Кам’янського продовжує велику гуманітарну програму з надання допомоги незаможним, українським військовим та вимушеним переселенцям. І сьогодні – лише один із етапів цієї великої програми. Выд імені співробітників фонду хочу подякувати міській владі, особисто меру Андрію Білоусову та партію “Бджола” за постійну допомогу та сприяння у здійсненні наших благодійних проектів, – зазначив керівник ФРК Максим Чехута.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *