У Кам’янському змагалися місцеві “Робін-Гуди”

У ці хвилини на стадіоні “Надія”, що на лівому березі Кам’янського, проходить турнір зі стрільби з лука під назвою “Козацький драйв – 2022”.

У турнірі беруть участь дві команди – міської федерації зі стрільби з лука (олімпійський лук) та спортивного клубу “Скіф” (традиційний лук). Турнір носить формат семінару – спочатку кожна з команд стріляє зі своїх луків, після чого підіб’ють підсумки стрільби і розпочнеться обмін досвідом: “олімпійці” стрілятимуть із традиційних луків, а “скіфи” – з олімпійських.

лучники

Цікаво, що спортклуб “Скіф” набуває статусу загальнонаціонального, вже є відділення у Львові. У низці інших міст України також виявили інтерес до створення такого клубу.

Відкрив турнір керівник департаменту молоді та спорту Едуард Коряк. Від імені мера Андрія Білоусова він подякував спортсменам за спортивний дух і волю до перемоги, а також побажав успішної стрільби. Від імені міської влади Коряк вручив керівнику кожної команди почесну грамоту та кубок. Після закінчення турніру всіх його учасників буде нагороджено пам’ятними медалями.

коряк

– Це вже не перший турнір, який ми проводимо на стадіоні “Надія”. Дуже приємно, що цей стадіон став місцем змагань не лише для футболістів, а й багатьох інших видів спорту. Сьогодні у Кам’янському всі види спорту об’єдналися заради нашої спільної перемоги, і ми обов’язково переможемо, – зазначив Едуард Коряк.

лучники

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *