Categories: Це цікаво

Гороскоп на 24 липня 2022 року

Овен (21.03 – 20.04)

Найголовнішим ворогом у цей день для вас стане поспіх: будь-якою справою необхідно займатися не поспішаючи, лише так можна буде уникнути неприємних помилок.

Телець (21.04 – 21.05)

Не варто нав’язувати близьким свій – як професійний, так і життєвий – досвід, однаково він нікого і нічому не навчить: дозвольте людям самим пробувати і помилятися – цього ніяк не уникнути.

Близнята (22.05 – 21.06)

Не дозволяйте собі некоректних висловлювань на адресу людей навколо, навіть якщо об’єктивно вони будуть заслуговувати на таке ставлення – будьте вищим за рівень, на якому вони знаходяться.

Рак (22.06 – 22.07)

Настрій сьогодні вам піднімуть домашні клопоти: представники вашого знаку понад усе люблять і цінують свій дім, тож справи, що дозволяють зробити його ще затишнішим і комфортнішим, зроблять вас щасливішими.

Лев (23.07 – 21.08)

Зірки сьогодні накладають категоричне табу на інтелектуальну діяльність – пороху в цьому сенсі вам все одно вигадати не вдасться, тож краще зосередитися на тому, що ви робите руками.

Діва (22.08 – 23.09)

Найкращою справою для вас сьогодні стане монотонна робота – наприклад, в’язання: воно допоможе вам зосередитися на вирішенні важливих життєвих питань – відповідь на них прийде під звук ваших спиць.

Терези (24.09 – 23.10)

Тим із вас, кого засмучує сварка з близькою людиною, варто випробувати найвдаліший спосіб для примирення – просто взяти і зателефонувати їй.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Зірки застерігають вас від критики на адресу вашого оточення: нескладно припустити, що їм це не сподобається, особливо якщо принагідно ви вирішите пожартувати – найімовірніше, ваш гумор виявиться злим.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Від будь-яких серйозних справ, навіть якщо це стосуватиметься побутових турбот, цього дня краще відмовитися, приділивши час чомусь незначному, можливі помилки в чому не становитимуть жодної небезпеки.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Сьогодні Всесвіт, доля чи підсвідомість – потрібне підкреслити – подаватимуть вам знаки, на які треба звернути пильну увагу: вони допоможуть вам розробити правильну лінію поведінки.

Водолій (21.01 – 18.02)

В тому, що найкращим відпочинком є зміна роду діяльності, ви зможете переконатися на власному досвіді, водночас від розумового навантаження потрібно переходити до фізичного – і навпаки.

Риби (19.02 – 20.03)

Небажано спілкуватися з неприємними вам людьми – інших результатів, окрім втрати енергії, цей процес вам не принесе: краще провести день на самоті, ніж зіпсувати собі настрій.

Олена

Recent Posts

Тенісист із Кам’янського вийшов у чвертьфінал челенджера у Тайбеї

Український тенісист Ілля Марченко вийшов у чвертьфінал турніру ATP Challenger 75 в Тайбеї. Ілля у матчі другого кола…

18 хв. ago

На Дніпропетровщині переселенці можуть отримати майже по 11 тисяч

Внутрішні переселенці (ВПО) низки українських регіонів можуть розраховувати на грошову допомогу від міжнародних організацій. Сума…

49 хв. ago

На Дніпропетровщині діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії

Через дефіцит електроенергії в Україні у четвер, 16 травня, діятимуть графіки погодинних відключень. Світло вимикатимуть…

1 годину ago

Слідчі Дніпра повідомили про підозру двом домашнім тиранам

Слідчі Дніпра повідомили про підозру двом кривдникам, які вчиняли домашнє насильство над жінками. Правоохоронці неодноразово…

1 годину ago

Де у Кам’янському відключать сьогодні світло

Про це повідомляє АТ “ДТЕК Дніпровські електромережі”. У зв’язку з виконанням профілактичних робіт у четвер,…

1 годину ago

Мер Кам’янського привітав мешканців міста з Днем вишиванки

На території міста протягом цієї ночі надзвичайних подій не сталося. Про це повідомив мер міста,…

2 години ago