На Дніпропетровщині жінка вбила свого співмешканця

В ніч з 23 на 24 липня у Довгинцівському районі застілля чоловіка та жінки закінчилось трагічно. Нетверезі співмешканці почали сваритись, а потім 28-річна жінка вдарила ножем у серце свого коханого. Містянка виявила бездиханне тіло свого чоловіка у калюжі крові лише зранку.

Про це телеканалу «Перший Міський» стало відомо з власних джерел.

Відомо, що криваве застілля сталось в одній з квартир у будинку на вулиці Соборності ввечері напередодні. Але тільки зранку 24 липня містянка зателефонувала правоохоронцям і розповіла, що її співмешканець мертвий. Буцімто він пішов до ванної кімнаті й обіцяв повернутись, але цього не сталось. Зранку 28-річна городянка виявила бездиханне тіло свого коханого на підлозі у коридорі, він лежав у калюжі крові. Начебто чоловік помер у той час, коли вона спала, але відомо, що жінка телефонувала на лінію «103» ще ввечері ‒ ймовірно місцева жителька після скоєного хотіла допомогти чоловікові, але потім скасувала виклик.

Крім того, за попередньою інформацією, чоловік та жінка випивали спиртне, а потім між ними виник конфлікт. Результатом сварки між співмешканцями стала колота рана у грудній клітині 33-річного криворіжця. Містянка вдарила ножем у серце свого чоловіка. Медики констатували смерть.

На місці події працювали патрульні поліцейські та слідчі Криворізького районного управління, які розбиратимуться у всіх деталях трагічного випадку.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *