Відомий телеведучий з Кам’янського відкрив власний ютуб-канал

Наш земляк, відомий український журналіст і телеведучий Олексій Душка завжди спеціалізувався на гострих темах. Його авторська програма «Територія обману» чесно і без прикрас розповідала про якість продуктів та послуг, які нам пропонують, про небезпеки, що криються за яскравими обгортками та дорогою рекламою. В умовах війни Олексій вирішив звернути свій погляд на відомих усій країні людей, та їх позицію в наш суворий час і розповідати про них в своєму авторському ютуб-каналі «proЧистка».

«Пробую для себе новий фронт. Сподіваюсь, ви піднесете для нього снаряди!Це звісно не освоєнння Марсу, але для мене важливий крок. Тепер я є і на Ютубі. Хтось каже, що я старий для цього, але я кашляю на них піском.
Буду дуже радий, якщо ви підримаєте моє починання лайками і коментами. Така тепер валюта. Ну і усім іншим, чим можна підтримати – порадами, повчаннями і т.д.
Мій канал називається “proЧистка”. Як на мене, це те, чого зараз поменшало в телеефірах і на ютубі, хоч і є, але не у тій якості,що мені б хотілося. Канал про події, людей та їхні вчинки. З фактами і нотками моєї іронії.
Це ,як пліснява на сирі. На одному вишукано, а на іншому повністю псує продукт. Тож, я починаю,а ви підтягуйтесь» – написав Олексій на своїй сторінці у фейсбук
Перший епізод програми «proЧистка» Олексій Душка назвав «LOBODA ЗРАДНИЦЯ???» і повністю присвятив відомій співачці. У ній він намагається дати відповіді на наступні питання, які хвилюють українське суспільство: «Чому Свєта зрадниця? Чи дасть гроші на ЗСУ? І що війна зробила зі Свєтою?».

света

Посилання на канал
https://www.youtube.com/watch?v=J3pGt9QCQIM

Довідка.
Олексій Володимирович Душка народився 31 серпня 1984 року в Дніпродзержинську (зараз Кам’янське). З 2005 року працював на каналі 1+1. Починав як кореспондент ТСН, що спеціалізується на журналістських розслідуваннях. 2009 року в ефірі 1+1 виходить спецпроект Душки «У бога за пазухою» про зловживання серед духовенства. За цю серію матеріалів він був відзначений персональною премією «Телетріумф».
У 2010-2011 роках працював над проектом «Особиста справа». Кожна програма присвячена окремій темі: викриття обману у супермаркетах, знахабніла мафія на кладовищах, тест питної води, результат.
З червня 2012 року автор, редактор та ведучий програми «Територія обману» де споживчі дослідження перетинаються із провокаціями та експериментами. З 2018 року вів кулінарне шоу «Їмо за 100», куди запрошує відомих людей, разом готують блюдо вартістю до 100 грн.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *