Розігрійте духовку до 160 градусів за Цельсієм. Застеліть деко пергаментним папером або фольгою.
Злегка обсмажте насіння фенхелю на сухій сковорідці, поки воно не стане ароматним, але не підрум’яниться. Подрібніть його вручну або у млині.
Лист листкового тіста розріжте навпіл уздовж. На половині листа викладіть сосиски в один довгий ряд, потім посипте насінням фенхелю. Накрийте все другою половиною листа тіста і притисніть краї листкового тіста один до одного.
Гострим ножем акуратно розріжте довгий рулет із листкового тіста на менші. Розкладіть на деку. Повторіть те ж саме з тістом, що залишилося, сосисками і насінням фенхелю.
Змішайте злегка збите яйце та воду. За допомогою кондитерського пензлика акуратно змастіть верх кожного рулета і посипте кунжутом.
Випікайте 20 хвилин, поки листкове тісто не стане золотисто-коричневим і не підніметься.
Поліцейські м. Синельникове затримали грабіжника, який напав на жінку біля залізничного вокзалу. 7 листопада до…
У межах інвестиційної програми 2025 року у конвертерному цеху металургійного комбінату «Каметсталь», що входить до…
На урочистостях побував міський голова Андрій білоусов. "Завтра наша країна відзначатиме одне з найважливіших державних…
Про це міський голова Кам’янського повідомив у соцмережах. Напередодні Дня місцевого самоврядування в обласній раді…
Проєкт реалізується за підтримки Міжнародний фонд «Відродження» в межах проєкту «Імпульс: розширення можливостей громадянського суспільства…
З 1 по 4 грудня у Львові відбувся Чемпіонат України серед юніорів зі спортивної акробатики,…