На штурм Кам’янського у окупантів немає ні сил, ні ресурсів

Передбачення ворожок, що минулий тиждень у Кам’янському буде спокійним і стабільним, на щастя, справдилися.

Наше місто не зазнавало обстрілів і бомбардувань, на відміну від Нікополя, Апостолова та інших районів області. Справдилися прогнози і з приводу Дніпра – прильотів у місто не зафіксовано, вибухів теж, хіба що на одному з підприємств внаслідок пожежі вибухнули газові балони. А що пророкують карти Таро при свічках на найближчі дні?

За словами ворожки, Кам’янське як твердо стояло, так і стоятиме. Штурмувати його ніхто не буде – російські окупанти на це просто не мають сил і ресурсів. До того ж багато хто з них не хоче воювати, між ними, всередині, якісь конфлікти відбуваються. До того ж, місто дуже добре укріплене. Не виключено, що сюди привезуть евакуйованих жінок та дітей із зони воєнних дій.

Проте карти показують якусь активність на фронті. Але, впевнена ворожка, це, швидше за все, буде не наступ ворога, навпаки, наші війська його відганятимуть, витіснятимуть подалі. Щодо російських загарбників, то, каже ворожка, вони підлаштовуються під поточну ситуацію. Була спроба російського командування домовитися з кимось із впливових людей Кам’янського. Але цю спробу відкинули. А якщо домовитися не вийшло, росіяни мститимуть. А це означає, що можливі прильоти та обстріли. І, незважаючи на добру роботу ППО, не виключено пожеж, руйнувань і навіть жертв серед мирного населення. Імовірність такого – 50/50. Тож усім треба бути пильними та обережними.

Також можливі перебої із водою, газом, електрикою, продуктами. Але ці питання благополучно вирішуватимуться. У Дніпрі – схожа ситуація. Місто добре укріплене. Єдина небезпека – обстріл. А ще ворожка прокоментувала підвищення народними депутатами зарплат. За її словами, Верховна Рада – це сумнівна компанія людей на сьогоднішній день, у яких є розхлябаність, а спокуси дуже великі. Кожному хочеться комфортнішого життя, тому вони й підняли собі зарплати. Але, за словами ворожки, за це на нардепів чекає покарання. Їхнє майбутнє досить оманливе.

Більше того, карти показали якісь руйнування та пожежі. Ворожка сумнівається, щоправда, що ракета чи снаряд долетять до Верховної Ради. Можливо, аварія в поїздці, літаку або іншому транспорті. Або Раду розпустять. Може, не всіх, Але якась трагічна ситуація все ж таки спостерігається.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *