Відомий стиліст із Дніпра купив на аукціоні куртку Плута з однойменного серіалу

Матвій Катюшин каже, що давно колекціонує оригінальні куртки, і коли з’явилася можливість придбати куртку головного героя з українського детективного серіалу «Шахрай», він не прогав цю можливість. А ще Матвій зізнався, що сам хоче стати актором.

Матвій Катюшин досить відомий у Дніпрі перукар та стиліст, що спеціалізується на створенні оригінальних чоловічих образів. Заповітну куртку він придбав у рамках акторського благодійного аукціону Actlots, організаторами якого є українські актриси Анастасія Цимбалару та Ганна Саліванчук.

На сторінці проекту в Інстаграм @act_lots виставляються різні лоти від відомих українських акторів та діячів культури: особисті зустрічі, майстер-класи, речі персонажів з відомих серіалів, онлайн-тренування, спілкування та багато інших подарунків. Мета проєкту – зібрати 50 тисяч євро на придбання 5 карет швидкої допомоги для ЗСУ. Одним із лотів цього аукціону стала куртка головного героя із серіалу «Плут», якого зіграв український актор Андрій Клименков.

– У цій куртці я провів 80% проекту, замочив усіх негативних персонажів і кохався з чотирма героїнями, – пожартував актор, презентуючи свій лот. – І саме цей потужний куртофан нам доведеться замінити мого персонажа, коли почнуться зйомки 2-го сезону. Отже, забирайте цю унікальну річ, яка неодноразово заливалася моєю кров’ю під час небезпечних трюків, які я виконував сам.

Наш земляк Матвій Катюшин одразу націлився на купівлю цієї куртки. «По-перше, я дуже люблю курточки та колекціоную їх. По-друге, я не просто поповнив свою колекцію унікальним екземпляром, але у такий спосіб допоміг і нашим захисникам». Є ще одна причина, чому саме цей лот, викликав у Матвія особливий інтерес. Він є одним із учнів Андрія Клименкова на акторських курсах, і в майбутньому планує спробувати свої сили як актор.

Ми зв’язалися з Андрієм Клименковим і запитали його, чи не шкода йому було розлучатися з курткою, де він провів стільки часу на знімальному майданчику?

– Ви, знаєте, мені шкода наших солдатів, які зараз гинуть на війні… І якщо є можливість якось їм допомогти, якось підтримати їх, то, звичайно, цією можливістю треба скористатися. Усі зараз віддають, що можуть на допомогу фронту. Хочу до речі, подякувати продюсерам серіалу, телеканалу, який схвалив і підтримав ідею виставлення куртки Плута як лот благодійного аукціону, – відповів актор. Про те, як взяти участь у благодійному аукціоні Actlots та підтримати Україну можна дізнатися за цим посиланням:

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *