Політик з Кам’янського: Росія, зрада, долари

Екс-нардеп із Кам’янського Віталій Купрій продовжує стверджувати, що у вищих ешелонах владі України зовсім не все гаразд.

«Чи мені одному здається що ці кадрові чистки, які робить зараз Зеленський, є спробою притушити міжнародний скандал пов’язаний із знаходженням російської агентури у нього під боком? І сценарій по якому це робиться, запропонований у Кремлі.
Деркач вільно гуляє в ресторанах в Сумах. Баканов і Венедіктова перейшли в кадровий резерв, Демченка відправили на пенсію з грамотою, Татарову премія. Єрмаку подяка і абсолютна влада.
Ну так, якихось екс-чиновників, які вже ні на що не впливають, пустили “в расход” і потім роками будут судити їх за зраду.
А під шумок наплювали на Конституцію і позбавили захисника Дніпра Корбана українського громадянства.
…Юрій Швець: Давід Арахамія виступив у британському суді на захист гаманця Путіна Абрамовича щоб зняти з них санкції. Про це пише поважна газета Таймс.
За свою підтримку російського олігарха Арахамія і хто за ним стоїть можуть отримати близько 1,5 млрд. доларів – що складає майже 60 мільярдів гривень. А у вас яка зарплата, або пенсія?», – йдеться в останніх повідомленнях Купрія у фейсбуці.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *