Найбільш популярні патріотичні футболки у Кам’янському (фото)

Повномасштабне вторгнення російських загарбників в Україну викликало нейиовірний підйом патріотизму у переважній частині суспільства. Українці всіляко намагаються підкреслити свою причетність до нації, висловити свою позицію, щодо війни і країни-агресора.

Проявляється це навіть у одежі, яку носять наші співвітчизники. Популярним трендом останніх місяців стали футболки з патріотичною символікою. Часто людей різного віку у подібних футболках можна побачити і на вулицях нашого міста. Ми вирішили дізнатися, які «патріотичні» футболки користуються найбільшим попитом у кам’янчан і зробили невеличкий рейд по магазинам і ринкам міста, щоб дізнатись відповідь на це питання.

Виявилось, що незважаючи на всі складнощі воєнного часу, наші земляки залишаються досить доброзичливими людьми. Найбільшою популярністю у них користуються футболки за допомогою яких вони можуть побажати всім доброго ранку, або доброго вечора, нагадуючи при цьому, що «Ми з України». Віру в перемогу кам’янчани підкреслюють гаслом «Все буде Україна!», а віру в наші збройні сили вони демонструють, одягаючи футболки з написом «Моє серце б’ється в ритмі ЗСУ». Подобаються мешканцям міста і футболки, які посилають «русский военный корабль» за всім відомою адресою. Легендарний Байрактар також міцно тримається у списку популярних трендів цього літа.

Молодь передає перевагу футболкам, які підкреслюють, що українці – це нація воїнів. Як правило на них зображені відважні козаки, або піднятий вгору стиснутий кулак с гаслом «Вільна Україна». Але зустрічаються і зовсім оригінальні сюжети, як наприклад футболка з бандерівським коктейлем.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *