Росіяни вночі обстріляли Дніпропетровщину: пошкоджено лікарню, дитячий садок і житлові будинки

У ніч на 27 липняокупанти продовжували бити по мирних містах Дніпропетровської області. На цей раз під масований артилерійський обстріл потрапив Марганець Нікопольського району. Вогонь населеним пунктом вели з “Градів”, розташованих на протилежному березі Дніпра — з окупованої Херсонської області.

Інформацію про наслідки російської атаки передає керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. Як зазначив чиновник у своєму Telegram-каналі, росіяни випустили по області близько 40 снарядів, повідомляє https://telegraf.com.ua.

Артилерія “працювала” не лише по Нікопольському, а й у Криворізькому районі. Однак більші пошкодження отримав саме перший — у Марганці є навіть поранені. Жертвою атаки стала 54-річна місцева жителька, яка наразі перебуває у лікарні. Про стан її здоров’я, на жаль, не повідомляється.

.Загалом місто “легко” відбулося, враховуючи, що росіяни били виключно по мирній інфраструктурі.

Як наслідок, пошкодження отримали вісім житлових п’ятиповерхівок, один із дитячих садків, а також місцева лікарня. Посікло снарядами і транспорт одного з промислових підприємств Марганця.

У Криворізькому районі теж не обійшлося без неприємних наслідків — у Великій Костромці частина населення залишилася без електроенергії, адже ворог перебив лінії електропередач. Фахівці вже працюють над поновленням комунікацій.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *