На Дніпропетровщині одну із заправок оштрафували на кругленьку суму

На Дніпропетровщині Державна податкова служба продовжує перевірки на АЗС.

Так, на одній із заправок податкова виявила порушення на 12 млн. грн. За повідомленням податкової, у мережі АЗС одного з операторів паливного ринку було виявлено серйозне порушення – «проведення розрахункових операцій через реєстратор розрахункових операцій, яке не внесене на додаток до ліцензії на торгівлю, зокрема, пальним».

Тобто кошти, що проводились через цей реєстратор, не фіксувалися у базі податкової. За це порушення податковою службою на підприємство буде накладено штраф у розмірі 12 млн. грн.

“У разі наявності інформації щодо випадку реалізації палива на АЗС з порушенням вимог чинного законодавства України просимо інформувати територіальні органи Державної податкової служби України для вжиття контрольно-перевірочних заходів. Для детального та якісного розгляду звернень просимо наскільки можна вказувати: адресу господарського об’єкта, назву підприємства з наданням підтверджуючих документів (за наявності) або будь-яку іншу інформацію, яка може бути використана при проведенні контрольно-перевірочних заходів”, – повідомляють у податковій.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *