У Ахметова розповіли, скільки переселенців працевлаштують у Кам’янському

Група Метінвест на своїх підприємствах у Кам’янському, Запоріжжі, Кривому Розі та Покровську працевлаштувала вже майже тисячу співробітників-переселенців.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Більшість працевлаштувалися Кам’янському на Каметсталі. Одні працюють за своїми професіями, інші пройшли перенавчання. Окрім можливості працевлаштування з відкритих вакансій на підприємствах Метінвесту, компанія пропонує співробітникам з Маріуполя та Авдіївки пройти навчання за дефіцитними професіями з подальшим працевлаштуванням на комбінатах та заводах групи, а також на комунальних підприємствах у містах присутності Метінвесту.

Навчання новим професіям організовано як у індивідуальній, і у груповий формі. Наразі йде набір на перенавчання за 53 професіями, всього відкрито 2008 місць:

– Кам’янське: 9 професій, 639 місць

– Запоріжжя: 17 професій, 159 місць

– Кривий Ріг: 18 професій, 1079 місць

– Покровськ: 9 професій, 131 місце

Після успішного перенавчання переселенцям буде видано свідоцтво про присвоєння кваліфікації за професією та запропоновано працевлаштування на вакансії за професією на підприємствах групи у Запоріжжі, Кам’янському, Кривому Розі та Покровську. Як повідомляється, співробітникам, які вирішили пройти навчання, компанія надасть значну матеріальну підтримку:

– Заздалегідь компенсуються витрати на переїзд до міста проходження навчання – 5000 грн.

– компенсуються витрати на оренду житла у розмірі 3000 грн. на місяць (на строк до 6 місяців).

– У перший тиждень проходження навчання виплачується 10 000 грн. «підйомних».

– співробітникам, які навчаються для працевлаштування на підприємства, виплачується 10 000 грн. за кожен повний місяць навчання.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *