День Державності у Кам’янському відкрили міні-футболом

27 липня на стадіоні ДЮСШ №2 пройшов захоплюючий турнір з міні-футболу між командами переселенців та командою кам’янчан.

Як розповів начальник управління молоді та спорту міськради Едуард Коряк, кілька місяців тому вимушеним переселенцям виділили майданчик для гри у міні-футбол. І ось вони натренувалися, і вирішили до Дня Державності України провести турнір із міні-футболу серед трьох команд: дві команди переселенців та одна – наша.

Грали «на виліт» по 10 хвилин 2 тайми. Першими змагалися команди переселенців: «Будівельники» (у рожевій формі) та «Рятувальники» (у блакитній формі). На початку гра йшла «рівно», але невдовзі «блакитні» показали свою перевагу, 2-й тайм закінчився з рахунком 5:1 та впевненою перемогою «Рятувальників».

Турнір набирав обертів, перші чемпіони навіть добре не відпочили, і кинулися в бій з новим суперником – кам’янською командою «Лівий берег» (у жовтій формі). І чи то втома позначилася на гравцях у «блакитному», чи ефект несподіванки, але «жовті» вирвалися вперед і закінчили перший тайм з рахунком 2:1.

У другому таймі «Лівий берег» знову забив, але «Рятувальники» стали впевнено наздоганяти суперника та навіть зрівняли рахунок до 3:3, але наприкінці гри «жовті» довели свою перевагу – 4:3.

Попереду остання гра: “Лівий берег” проти “Будівельників”. Із самого початку гри «жовті» повели м’яч у ворота суперника, але високо – штанга, а потім буквально за хвилину виправились і забили. Незабаром забили ще тричі. Але на останніх ігрових хвилинах «рожеві» майстерно провели атаку, забили гол, пробивши між ніг воротаря. З рахунком 4:1 пішли на перерву.

У другому таймі «Будівельники» стали впевнено наздоганяти «Лівий берег», довівши рахунок до 4:3, але спритність «жовтих» не дозволила переселенцям виграти. Вирішальний гол за кам’янчанами, рахунок 5:3.

Після закінчення турніру всіх учасників нагородили медалями, а команди відзначили грамотами.  28 липня, на кам’янчан чекає не менш захоплююче видовище – матч-реванш між ветеранами футболу правого та лівого берега. Початок о 19:00 на стадіоні 18-ї школи.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *