Волонтери Кам’янського доставили на Донеччину обладнання для військових та медикаменти

Волонтери «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» спільно зі своїми колегами з ГО «Всесвітня допомога Україні» відвідали Донецьку область, повідомляє прес-служба ФРК.

До фронтової області доправили спорядження для бійців та медикаменти. Зокрема військовослужбовцям передали генератор і тактичне спорядження. Волонтери також доставили на фронт посили від малечі Кам’янського: смаколики, обереги та малюнки.
«Донеччина стримує ворога і водночас потерпає від його атак. Проте наші захисники рішуче відбивають атаки ворога і навіть підштовхують його до «жестів доброї волі». Ми ж в свою чергу підтримуємо їх та доставляємо необхідне. Щиро дякую міському голові Кам’янського Андрію Білоусову, партії «Бджола», а також колегам з ГО «Всесвітня допомога Україні», – зазначив керівник «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максим Чехута.
У Дружківці волонтерська група відвідала місцевий госпіталь. Там передали для лікарів партію медикаментів, в тому числі – знеболюючі препарати.
«Звичайно ж не лишаємо осторонь медиків. Адже від їх роботи та забезпечення залежать сотні життів», – додав Максим Чехута.
Довідково. «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.
Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.
Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.
Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

UA653223130000026008000050770
ЄДРПОУ 43107823

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”
Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *