У Дніпрі поліцейські затримали озброєну банду (фото, відео)

У Дніпрі на дорозі по вулиці Ливарній злочинці зупинили автомобіль містянина, розбили водійське скло та пошкодили шини авто. Після чого нанесли тілесні ушкодження 31- річному потерпілому та поїхали з місця злочину. 

Працівники відділення поліції № 5 Дніпровського районного управління поліції встановили та затримали причетних до злочину осіб. Ними виявилися троє місцевих жителів, віком від 21 до 32 років.

Поліцейські встановили маршрут злочинців та затримали нападників. У автомобілях чоловіків поліцейські виявили 4 помпові гладкоствольні рушниці, мисливський нарізний карабін, пістолет-кулемет, 2 предмети, схожі на вогнепальну зброю, пістолет вітчизняного виробництва травматичної дії, 3 ножі та понад 200 патронів різних калібрів.

27 липня слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті- до семи років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *