Незвичайні татуювання в Кам’янському (фотогалерея)

До них потрапили жаба-самурай, арабська красуня, легендарна червона калина та ще кілька барвистих малюнків з оригінальним сюжетом.

Прикрашати своє тіло татуюванням стали ще наші далекі предки сотні років тому. Змінювалися епохи, змінювалася мода на одяг, змінювалися предмети побуту, удосконалювалися знаряддя праці, але й у наш високотехнологічний вік татуювання, як і раніше, залишаються модним трендом. Кількість усіх татуювань, що існують у світі, напевно, не зможе визначити навіть сучасний комп’ютер. Але є серед них особливі, які одразу ж привертають увагу своєю оригінальністю сюжету та палітрою кольорів. Ми вирішили з’ясувати, які незвичайні татуювання мають наші земляки. І щоб відповісти на це запитання, звернулися до фахівців відомого в нашому місті тату-салону «VEANTATTOO».

Виявилося, що одним із найпоширеніших сюжетів для татуювань у кам’янчан залишаються зображення різних тварин. Витоки цієї популярності приховані у глибині століть і безпосередньо пов’язані з культом тотемізму. А оскільки найпоширенішими тотемами у різних племен світу були саме тварини, то цей незримий зв’язок між людиною та звіром ми і зараз відчуваємо на якомусь підсвідомому рівні.

Найчастіше у вигляді татуювань використовуються образи тварин, які мають якісь яскраво виражені індивідуальні характеристики і риси. Фахівці салону поділилися з нами фотографіями із найбільш оригінальними, на їхню думку, зображеннями тварин. Серед них нам особливо сподобалися жаба-самурай, кіт, що спритно керується з паличками для суші, благородний олень і витончений японський короп. Це ми так умовно назвали ці зображення і, якщо вони насправді носять інші назви, ми просимо вибачення у їхніх власників. Серед інших оригінальних татуювань, які привернули нашу увагу можна відзначити стильний концертний мікрофон, таємничу арабську красуню і суворого юнака, що роняє скупу чоловічу сльозу. Зрозуміло, що їх власників ці зображення мають суто особисте значення. А майстри татуажу змогли реалізувати побажання своїх клієнтів.

До найнесподіваніших зображень, якими клієнти салону побажали прикрасити своє тіло, можна віднести муху з великими червоними очима і стиглий соковитий баклажан. Причому муха вийшла настільки природною, що здається, що будь-якої миті вона може змахнути крилами і полетіти з ноги свого власника. А малюнок баклажана нагадує за стилем виконання малюнка навіть не татуювання, а майстерну вишивку.

 

Популярним трендом останні кілька місяців стали патріотичні татуювання з відомими символами України: тризуб, жовто-блакитний прапор, колосся пшениці та різні елементи орнаменту. Органічно вписані в різні композиції, вони виглядають природно та елегантно. А найкращим, знову ж таки на думку редакції, є татуювання основним елементом якого стала легендарна «червона калина» в обрамленні квітів соняшника та колосків пшениці, прикрашена традиційним українським орнаментом.

Margaret

Recent Posts

У Кам’янському пройшов звітний концерт хореографічних відділень мистецьких шкіл міста

На танцювальному заході побував міський голова Андрій Білоусов. "До Міжнародного Дня танцю на сцені кіноконцертного…

11 години ago

Активісти Кам’янської “Бджоли” продовжують допомагати у “Волонтерському центрі”

На базі “Волонтерського центру” представники ГО “Бджола” допомагали волонтерам формувати набори гуманітарної допомоги, консультували мешканців…

12 години ago

Майстер-клас “Вірю в ЗСУ” у Волонтерському центрі Кам’янського

ГО “Бджола”, Фонд розвитку Кам’янського” та Козацька церква Пресвятої Покрови влаштували благодійний майстер-клас, на якому…

12 години ago

Каметсталь відзначає ювілей прокатного стана 400/200

Провідний прокатний стан Каметсталі сягнув першого десятиліття своєї історії. Колектив прокатників у ювілейний рік продовжує…

13 години ago

Низка вулиць Кам’янського отримала нові назви (перелік)

19 квітня на засіданні сесії міською радою було прийнято декілька рішень щодо перейменування об’єктів топонімії…

13 години ago

Зупинилося серце захисника з Кам’янського

Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "28 квітня, перебуваючи на лікуванні, помер майор Іваненко Юрій Іванович.…

14 години ago