У Кам’янському на День Державності грали у патріотичну гру

28 липня мешканці Кам’янського вперше відсвяткували нове свято – День Української Державності.

Цього дня у місті проходить маса патріотичних заходів. Одна з них пройшла у бібліотеці на Шевченка: там хлопці з молодіжної ради міста зібралися, щоби пограти в інтелектуальну гру «Все буде Україна».

Учасників поділили на дві команди. Умови гри прості: кожен гравець отримує картку із запитанням, на яке він повинен відповісти протягом 10 секунд. Одна правильна відповідь – 1 бал, наприкінці гри були картки з каверзою – двома питаннями, вони оцінювалися у чотири бали.

Гра була присвячена військовій тематиці: випадкам та ситуаціям, що відбувалися на фронті, або у побуті, про які говорили ЗМІ. Питання були легкі та цікаві. Ось, наприклад, що переніс на руках звичайний дядько із цигаркою у зубах? Чи куди послав український солдат російський військовий корабель? Чи хто не вдома допомагав обороняти нашу землю, роблячи коктейлі Молотова? Або як окупанти самі знищили свій вертоліт? Незважаючи на юний вік, хлопці знали відповіді майже на всі питання, що говорить про те, що наша молодь не байдужа до життя своєї країни.

Головний спеціаліст управління молоді та спорту Аліна Жиронкіна розповіла, що організатор заходу – управління молоді та спорту Кам’янської міськради спільно з молодіжною радою та міською бібліотекою. На карткову гру «Все буде Україна» запросили хлопців із молодіжної ради. Військова тематика була обрана не випадково, адже саме зараз у нашій країні йде війна, і ця тема є актуальною для молоді і необхідна в такий час. За словами Аліни, молодь міста вже почала готуватися до наступного свята – Дня молоді, яке відбудеться 12 серпня. Подробиці будуть відомі пізніше.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *