Метінвест допомагає Кам’янському

Про це повідомляє прес-центр “Каметсталі”.

«Чи не щодня до Кам’янського прибувають переселенці з окупованих територій та населених пунктів, де тривають бойові дії. Про людей, які вимушено залишили свої домівки через війну, піклується міська влада та соціально відповідальний бізнес. Метінвест передав місту 1500 матраців, ковдр та подушок для біженців. Сьогодні видача допомоги вимушеним переселенцям продовжується.
«Завдяки тісній співпраці міського голови Андрія Білоусова і компанії Метінвест, для внутрішньо переміщених осіб була виділена допомога у вигляді постільного приладдя. На сьогодні близько 400 переселенців уже отримали її», – відзначила Тетяна Троян, заступник директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Кам’янської міської Ради.
У ситуації, коли Україна опинилася в небезпеці, Група Метінвест робить усе можливе, щоб захистити співробітників, членів їх сімей і мешканців регіонів присутності. У рамках проєкту «Рятуємо життя» Метінвест у координації з Фондом Ріната Ахметова передав Кам’янському 5000 продуктових наборів для вразливих категорій населення міста. Наразі видача допомоги також триває», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *